Η πιπεριά - Welcome to GreekPeppers

Search
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού

Η πιπεριά

Το προϊόν

Τα προϊόντα μας είναι πιπεριές τύπου καλιφόρνια σε 4 χρώματα κόκκινο, πράσινο, κίτρινο και πορτοκαλί καθώς επίσης και πιπερίες τύπου κέρατο, mini κωνικές και καυτερές. Μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας από τα σούπερ μάρκετ LIDL,  Σκλαβενίτης, ΑΒ Βασιλόπουλος, Μετρό και Μασούτης.
Οι πιπεριές των θερμοκηπίων μας προέρχονται από ποικιλίες δοκιμασμένες στο χρόνο, έχοντας τα καλύτερα χαρακτηριστικά σε γεύση και εμφάνιση και διατηρώντας αξεπέραστη την ποιότητα και τη διάρκεια ζωής.

Οι συσκευασίες που εμπορευόμαστε είναι πιπεριές σε χονδρική εμπορία καθώς και συσκευασία τύπου flowpack των 500gr σε δύο συνδυασμούς χρωμάτων πράσινο-κόκκινο-κίτρινο και πορτοκαλί-κόκκινο-κίτρινο.

Γενικά για θρεπτική αξία:

Οι χρωματιστές πιπεριές είτε είναι πράσινες, κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες αποτελούν μία πλούσια πηγή θρεπτικών συστατικών. Είναι εξαιρετικά πλούσιες σε βιταμίνη C και Βιταμίνη Α (καθώς είναι συγκέντρωση καροτενοειδών και Β-Καροτίνης), δύο πολύ σημαντικών αντιοξειδωτικών. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να βοηθήσουν στην εξουδετέρωση των ελεύθερων ριζών στο σώμα, που προκαλούν βλάβες στα κύτταρα. Έτσι μπορούν να βοηθήσουν στην πρόληψη ή τη μείωση των συμπτωμάτων ορισμένων ασθενειών.
Ποσότητα που ισοδυναμεί με ένα φλιτζάνι την ημέρα μπορεί να προσφέρει περισσότερο από το 100% των ημερήσιων αναγκών ενός ανθρώπου.


Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού